Home Blog

Hoe maak je een fietsendrager schoon

0
thule 926

Om het meeste uit je thule 926 te halen moet je deze goed onderhouden. Het verkeerd wassen van je fietsendrager kan resulteren in beschadigingen. Voordat je begint met het reinigen van je thule 926, zorg er voor dat alle voorwerpen van de drager verwijderd zijn. Als je deze namelijk laat zitten loop je het risico om zowel deze voorwerpen, de fietsendrager als de auto te beschadigen. In dit artikel lees je advies over het correct schoonmaken van je fietsendrager.

thule 926

Schoonmaakproduct

Kies het juiste schoonmaakproduct dat geschikt is voor het materiaal van de fietsendrager en al het gruis en vuil daadwerkelijk verwijdert. Vuil dat achterblijft op de fietsendrager zal uiteindelijk zorgen voor beschadigingen, daarom zal je fietsendrager altijd vrij van vuil gehouden moeten worden. De beste manier om een fietsendrager te reinigen is om deze regelmatig met de hand schoon te maken. Dit kan het best met biologisch afbreekbare allesreiniger. Biologische allesreiniger is geschikt voor elk afwasbaar oppervlak en is niet giftig.

Schoonmaakproces

Verwijder de fietsendrager

Begin met het verwijderen van de fietsendrager. Wanneer je de fietsendrager laat zitten tijdens het schoonmaakproces, kan er vuil onder de kussens van de fietsendrager worden geduwd. Dit zorgt na een tijd voor verminderde functionaliteit en schade aan de verf.

Maak schoon

Maak daarna grondig schoon met warm water en een biologisch afbreekbare allesreiniger zoals hierboven besproken.

Smeren en inspecteren

Ook is het op dit moment een goed idee om de bouten te smeren en eventuele knoppen, sloten en ringen aan te draaien om te voorkomen dat deze na een tijd loslaten door trillingen.

Inspecteer de fietsendrager goed op tekenen van slijtage en vervang onderdelen waar nodig.

De fietsendrager opnieuw monteren

Voordat je de fietsendrager weer op de auto monteert, moet deze volledig droog zijn. Zorg er daarbij voor dat ook de auto schoon en droog is. Reinig het oppervlak van de auto met een reinigingsspray en een schone doek.

Mag je met een fietsendrager door de wasstraat?

Nee, dit mag niet. Verwijder altijd de fietsendrager van de auto voordat je de wasstraat in gaat. Wanneer je dit vergeet, kunnen zowel bevestigde voorwerpen als de fietsendrager beschadigd raken of van de auto worden getrokken door de borstels.

Heerlijk van je vrijheid genieten

0
e Chopper

Ben je het ook zat om met je auto altijd maar vast te staan in het verkeer, met de e Chopper ben je hier voor eens en voor altijd vanaf. Met deze flitsende elektrische chopper, die verkrijgbaar is in twee modellen rijdt je lachend langs de auto’s op weg naar je bestemming. Voordeel is dat je lekker milieuvriendelijk bezig bent, en je kunt zonder helm de weg op. Voel de wind door je haren terwijl je geniet van een van de flitsende modellen om op te rijden, naar je werk of naar vrienden.

e Chopper

Ga je voor flitsend?

Bij het kiezen van een model van de e Chopper heb je de keuze uit twee modellen, ga je voor de standaard Regular Edition of kies je voor een flitsende kleur bij de Black Edition. Bij de laatste kun je namelijk zelf een flitsende kleur kiezen voor bepaalde onderdelen, val lekker op met Hot Pink of wordt altijd gezien met Cat Yellow. Zo zijn er een aantal mooie en opvallende kleuren waaruit je kunt kiezen, verder zijn de modellen identiek aan elkaar.

Milieuvriendelijk en spotgoedkoop

Wie denkt er tegenwoordig nu niet aan het milieu, met een e Chopper doe je dat in ieder geval wel, bijkomend voordeel is dat je ook nog eens zeer voordelig erop rijdt. De batterij is goed voor 70 kilometer rijplezier, op een normaal stopcontact kun je de accu weer opladen voor omgerekend slechts 10 cent. Goedkoper rijden is niet mogelijk, je kunt de accu eenvoudig in huis nemen en veilig thuis opladen.

De voordelen van een e-bike

0

Elektrische motorfietsen lijken misschien een nieuw concept, maar ze zijn snel een populaire optie aan het worden voor motorrijders in Nederland. Er komen steeds meer elektrische fietsopties op de markt en steeds meer motorrijders stappen over om te profiteren van de voordelen van een elektrische motorfiets. Maar wat is het verschil tussen ‘normale’ motorfietsen en hun elektrische motorfiets en elektrische scooter tegenhangers? Waarom zou je je ombouwen? Wat zijn precies de voordelen van een elektrische motorfiets?

Wat is een elektrische motorfiets?

Simpel gezegd, een elektrische scooter of motorfiets wordt aangedreven door elektriciteit in plaats van benzine. Hij heeft geen motor zoals de meeste motorfietsen. In plaats daarvan wordt hij uitsluitend aangedreven door een oplaadbare batterij en elektromotoren. Net als benzinemotoren zijn er elektrische fietsen in alle soorten en maten. En net als bij benzinemotoren moet u nog steeds in het bezit zijn van het juiste rijbewijs en een geldige belasting, APK en verzekering, en moet u geschikte beschermende rijkleding dragen.

Tip: https://www.fastfuriousscooters.nl/e-bike-kopen/

U zult een hybride of elektrische motorfiets moeten kopen

De autowereld evolueert naar een groenere, milieuvriendelijkere manier van werken. Nu de klimaatverandering zorgwekkend is en de natuurlijke brandstofvoorraden uitgeput raken, is het zinvol om over te stappen op een elektronisch tijdperk. Daarom zal de verkoop van nieuwe motorfietsen op benzine en diesel tegen 2040 verboden zijn (met uitzondering van hybriden). Dit betekent dat je over ongeveer 20 jaar geen benzine- of dieselmotor meer zult kunnen kopen. Alleen elektrische en hybride motoren zullen dan nog verkrijgbaar zijn. Dus ja, uiteindelijk zul je een elektrische motorfiets moeten kopen. Maar, dit is eigenlijk goed nieuws, want er zijn tal van voordelen van een elektrische motorfiets.

Voordelen elektrische motorfiets

Er zijn tal van elektrische motorfiets voordelen voor u. Deze omvatten:

– Direct koppel en vermogen. Elektrische motorfietsen hebben een fantastisch vermogen en zijn zeer snel. Met 100% instant koppel, krijgt u een snelle acceleratie waar een brandstof aangedreven motorfiets niet aan kan tippen. De afgifte van dit koppel is lineair, wat ook betekent dat u niet het schommelende gevoel krijgt dat u bij brandstof aangedreven motoren wel krijgt. Sommigen zullen dit gevoel missen, anderen niet zozeer.

– Minder onderhoud. Een elektrische fiets heeft één bewegend onderdeel, slechts één. Hij heeft geen olie, bougies, luchtfilters of distributieriemen en sommige elektrische fietsen hebben niet eens een versnellingsbak of koppeling. Dus in tegenstelling tot uw brandstofmotor die veel bewegende onderdelen heeft, hoeft u geen tijd te besteden aan het schoonmaken en oliën van dingen zoals de ketting. Het enige onderhoud dat u moet uitvoeren zijn de banden, remblokken en hydraulische vloeistof, die allemaal langer meegaan omdat de elektromotor het grootste deel van het remmen voor zijn rekening neemt.

Uitgelicht: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-driewielers/

– Een stillere rit. Elektrische fietsen zijn van nature veel stiller dan fietsen die op brandstof rijden. Dit is geweldig voor motorrijders die graag praten of naar muziek luisteren en het is veel zachter voor de oren, zodat u geen oorbescherming nodig heeft. Benzinemotoren zijn zo luid dat mensen vaak klagen over hun asociale geluid. Maar als je het gebrul van je machine toch zou missen, voegen sommige ontwerpers van elektrische fietsen een kunstmatig geluid toe.

– Perfect voor in de stad. De meeste voertuigen zijn niet het meest geschikt voor stadsritten, maar elektrische fietsen zijn dat wel. Dit komt omdat het regeneratieve remmen dat gepaard gaat met rijden in de stad, de batterij oplaadt, waardoor de kracht langer in uw machine blijft.

– Lichtgewicht. Elektrische motoren hebben minder onderdelen dan een motor die op brandstof rijdt, waardoor ze lichter en wendbaarder zijn.

Andere voordelen van een elektrische motorfiets

Door elektrische motorfietsen te gebruiken in plaats van benzine- of dieselmotoren, profiteren we niet alleen van onszelf. We profiteren ook van de wereldwijde gemeenschap. Elektrische motorfietsen:

  1. Vermindert onze collectieve koolstofvoetafdruk
  2. Verlaagt de CO2-uitstoot veroorzaakt door het wegverkeer
  3. Vermindert geluidsoverlast (en stelt u in staat om ‘s ochtends vroeg te fietsen zonder de buurt wakker te maken).

Welke auto’s zijn meest geschikt voor tuning?

0

De lancering van een nieuwe auto is een gedenkwaardige gebeurtenis – een gelegenheid waar jaren van plannen, ontwerpen en testen eindelijk hun hoogtepunt bereiken. Ondanks dat zijn er altijd mensen die niet kunnen wachten om dat zorgvuldig vervaardigde plaatwerk en de fijn afgestelde motor aan stukken te scheuren.

Met de juiste hoeveelheid geld, kennis en geduld, kun je zowat elke auto aanpassen. Sommige auto’s zijn beter te verbeteren dan andere, dus hebben we hier 25 van de beste tuners bij elkaar gezocht. In het bijzonder hebben we moderne voertuigen gecatalogiseerd die om de een of andere reden een plaatsje hebben veroverd in de tunerscene. Begin nu maar vast met het verzamelen van onderdelen.

Honda Civic

Ondanks wat Fast & Furious je vertelt, is de Honda Civic nooit een geweldige performer geweest. Het is echter wel een goedkope, veelzijdige en betrouwbare auto die net zo goed werkt als instapauto als als een langdurige dagelijkse bestuurder. Er is ook een legioen aan aftermarket bedrijven die de compacte auto ondersteunen, wat betekent dat je elk type Civic kunt bouwen die je maar wilt, of het nu een drag auto, een autocrosser, of een pronkstuk is.

Maar niet alle Civics zijn gelijk. De modellen van vóór 2000 worden geprefereerd om hun beter sturende chassis en beter afstelbare motoren, maar de laatste generatie is de eerste die af fabriek over een turbomotor beschikt. Dus hoewel de Civic al een tijdje meegaat, is het tuningpotentieel misschien nog maar net begonnen.

Tip: https://www.carstyle.nl/exterieur.html/grill.html

Chevrolet Corvette

Aan de andere kant van het spectrum staat de iconische ‘Vette. De Corvette is favoriet bij dragracers, wegracekampioenen en weekendkrijgers en kan werkelijk alles. Het was een van de eerste muscle cars die de nadruk legde op wegligging, maar hij staat ook synoniem voor Amerikaanse paardenkracht, net als alles op vier wielen.

In 2017 kun je een Corvette kopen met maar liefst 650 pk af fabriek, maar de mogelijkheden van de auto zijn schijnbaar onbeperkt. We hebben getunede versies gezien met meer dan 1.000 pk op de tap, en als je de overvloed aan prestatieonderdelen beschouwt die beschikbaar zijn voor de vertrouwde LS- en LT-serie V8’s van de Vette, is het niet ondenkbaar dat er nog meer vermogen op de weg komt. Wees bang Mustangs, wees heel bang.

Ford Escort RS Cosworth

De Ford Escort RS Cosworth is geweldig. Waarom? Omdat het letterlijk een race auto is die geschikt is gemaakt voor de weg, één uitgerust met een belachelijke “walvis staart” spoiler en één van de meest potente viercilinders ooit gemaakt.

Onder de geventileerde motorkap van de Escort ligt een 2.0-liter Cosworth YBT motor die standaard 217 pk levert. Enthousiastelingen en raceteams hebben meer dan 1.000 PK uit de kleine vierling gehaald, en wanneer u de ongelooflijke behandeling van de auto overweegt, maakt dat de Escort RS Cosworth één van de perfecte tuner auto’s ooit.

Volkswagen Baja Bug

Bedrijven als Jeep en Land Rover zijn waarschijnlijk de eerste merken waar je aan denkt als je het over terreinauto’s hebt, maar lang geleden bewees Volkswagen dat je niet je spaargeld hoeft uit te geven om plezier in de modder te hebben. In zijn kern, is een Baja Bug gewoon een normale VW Kever die is aangepast om zwaar of zanderig terrein te doorkruisen, wat hen eigenlijk duin buggy’s met een budget maakt.

Uitgelicht: https://www.carstyle.nl/exterieur/racegaas.html

Verrassing, de Baja Bug is ontstaan in Zuid-Californië in de jaren 1960. Maar omdat ze van eigen bodem komen, is elke Baja Bug een beetje anders, net als hun eigenaars. Deze Bugs behoren ook tot de gemakkelijkste auto’s ter wereld om een moersleutel aan te draaien, dus we moesten ze gewoon opnemen.

RDW kan druk importauto’s haast niet aan

0

De autoprijzen in Nederland zijn verschrikkelijk hoog. Het is gewoon niet leuk meer om een auto in Nederland te kopen.  In landen zoals Duitsland en België zijn de autoprijzen heel veel lager dan hier bij ons. En dat is dan ook de reden dat steeds meer Nederlanders een auto kopen in het buitenland. Het RDW weet hier alles van, want de aanvragen rijzen de pan uit. De druk bij het RDW is enorm.

Het is o zo aantrekkelijk om een auto in Duitsland te kopen

Ben je toe aan een andere auto, dan ben je gek als je niet in Duitsland gaat kijken. De prijzen voor tweedehands auto’s zijn daar zo enorm scherp dat je al snel 35 procent kan besparen. En dan is in die prijs inclusief de rest BPM, die je nog in Nederland moet betalen.

Als je dat even goed tot je laat doordringen, dan besef dat je honderden tot duizenden euro’s kan besparen op de aanschaf van een auto uit Duitsland.

Nederlandse merkdealers kunnen er niets tegen doen

Logisch dat Nederlandse merkdealers balen dat de Nederlander steeds vaker zijn auto haalt uit het buitenland. Zij blijven zitten met onverkochte auto’s en de omzet daalt.

Jaar in jaar uit hebben deze Nederlandse merkdealers zelf auto’s vanuit Duitsland geïmporteerd, die ze met grote winst verkochten. Nu jaren later besluiten de Nederlanders dat ze de Nederlandse merkdealers niet meer nodig hebben en halen hun auto zelf uit Duitsland.

Wat de klant niet weet, dat deert hem niet

Nederlandse dealers bieden al jarenlang tweedehands auto’s aan, die vrij jong zijn en weinig kilometers op de teller hebben staan. Dit zijn vaak demo-modellen die door de Duitse dealers gebruikt zijn. Ze hebben dan ook nog geen Nederlands kenteken.

Nederlandse dealers vertellen je liever niets over importauto’s. Ze doen net alsof ze niets te maken willen hebben met importauto’s. Echter niets is minder waar. Die leuke, jonge auto, die nauwelijks kilometers op de teller heeft staan is uit Duitsland geïmporteerd. En de Nederlandse dealer wil niets liever dan deze auto met een flink winst aan jouw verkopen.

Leestip: Benieuwd naar de kosten van het invoeren van jouw droom auto? In dit artikel lichten we alle factoren toe.

Ze komen ook met smoesjes dat je dan geen garantie krijgt, maar de garantie is Europees geregeld. Dus daar klopt al iets niet.

Maar let op, want je betaalt hoe dan ook bij de dealer teveel voor die auto, zonder kenteken. Wil je echt goedkoop uit zijn en zeker niet teveel betalen, haal dan zelf je auto uit Duitsland.

Nog even op een rijtje

Hoe weet je nu of een auto recentelijk geïmporteerd is uit bijvoorbeeld Duitsland? Er zijn een aantal aspecten waaraan je het kunt zien. Ten eerste heeft de auto nog geen Nederlands kenteken. Daarnaast staat er vaak niet meer dan 20.000 à 30.000 kilometer op de teller. En vervolgens is de auto niet of nauwelijks ouder dan 1 jaar.

Duitse werknemers kunnen via hun werkgever jaarlijks met korting een auto kopen, die voorzien is van een behoorlijke luxe. Na een jaar verkopen ze de auto en gaan ze weer voor een nieuwe. Dat is de reden waarom er zoveel jonge auto’s in Duitsland te koop worden aangeboden.

Maar er is nog iets waaraan je kunt zien dat de auto recent is geïmporteerd. Als je de auto bekijkt dan zie je dat de taal vaak nog ingesteld staat in het Duits.

Uitgelicht: https://easyimport.nl/bpm-berekenen-aangifte/

Soortgelijke auto’s zoeken via Duitse websites

Als je op zoek gaat naar een soortgelijke auto, die jij bij de Nederlandse autodealer hebt gezien, dan zal je ontdekken dat je heel veel gelijkwaardige auto’s tegenkomt. Deze auto’s zullen in aanschaf duizenden euro’s goedkoper zijn, dan die auto die jij bij de Nederlandse dealer zo aantrekkelijk vond.

Het is heel simpel. Ben je op zoek naar een andere auto, laat je dan inspireren door het aanbod van Duitse auto’s en je steekt tot wel duizenden euro’s in je zak. Wie wil dat nou niet.

Wat is een APK?

0
Visiting car dealership. Interior of modern automobile presented in dealership

APK, wanneer je een auto hebt dan heb je hier vast weleens van gehoord. APK staat voor een algemene periodieke keuring, die uiteraard voor de auto is. Regelmatig moet je naar Autobedrijf Otto Voortman voor de APK, maar hoe vaak moet dit eigenlijk? En waarom is dit nodig? Deze vragen zullen we o.a. nu beantwoorden.

Wat is een APK?

Zoals je al kon lezen is een APK een algemene periodieke keuring van jouw auto. Hier wordt gekeken naar verschillende aspecten van jouw auto. Er wordt gekeken naar de verkeersveiligheid van de auto. Hiervoor kijken ze o.a. naar de remmen, banden en verlichting. Ook wordt gekeken naar de uitlaatgassen van de auto en diens invloed op het milieu. Als laatste kijken ze naar de registratie van de auto zoals de kilometerstand en het identificatienummer. Ze controleren jouw auto dus op deze drie aspecten.

Wanneer moet je een APKlaten uitvoeren?

Voor benzineauto’s geldt dat de eerste keuring vier jaar na aankoop moet plaatsvinden, vanaf hier moet het eens per twee jaar plaatsvinden. Wanneer hij ouder dan 8 jaar is moet de APK eens per jaar plaatsvinden.
Voor dieselauto’s geldt dat de eerste keuring al drie jaar na de aankoop moet plaatsvinden en vanaf hier moeten ze al elk jaar gecontroleerd worden.

Waarvoor is een APK nodig?

Jijzelf wil een APK sowieso op tijd laten uitvoeren, het is namelijk wettelijk verplicht. Bovendien kun je fixe boetes krijgen wanneer jij jouw wagen niet regelmatig laat keuren, en is hij dan ook niet meer verzekerd wanneer je toch de weg opgaat.
Deze wet bestaat natuurlijk om te voorkomen dat er gevaarlijke voertuigen zich op de weg bevinden en dat er ongelukken gaan plaatsvinden. Bovendien bescherm je natuurlijk jezelf wanneer je niet in een gevaarlijke rijdt.
Hopelijk weet je nu wat meer over de APK en weet je ook wanneer jouw auto weer aan de beurt is voor de APK, zodat je hem op tijd kunt laten keuren.

Het belang van goede fietsenrekken in de stad

0
fietsenrekken

Dit is een belangrijke manier om fietsen te stimuleren bij mensen die nu nog vaak de auto pakken. Studies in Europese steden tonen aan dat goede en beveiligde fietsenrekken belangrijk zijn voor mensen. Daarnaast moeten die ook ruimschoots beschikbaar zijn, niet enkel een paar punten. Zo spelen ook het aantal fietspaden een zeer belangrijke rol. Als mensen veilig van A naar B kunnen fietsen op een prettig fietspad, zullen ze vaker de fiets pakken.

Plekken aanleggen speciaal voor fietsen

Wat zorgt ervoor dat mensen gaan fietsen in plaats van autorijden? Autorijders beslissen vaak voordat ze aan een reis beginnen of ze te voet, met de auto of met de fiets gaan. Een van de manieren waarop een bestemming meer fietsers kan aantrekken, is het hebben van een goede infrastructuur, speciaal voor de fiets. Op die manier zijn mensen eerder geneigd te gaan fietsen.

fietsenrekken

Angst voor diefstal wegnemen

Een op de vier fietsers heeft ooit te maken gehad met diefstal. Een op de zeven besluit daardoor helemaal niet meer gebruik te maken van een fiets. Angst voor fietsendiefstal kan iemand ervan weerhouden om te gaan fietsen. De juiste manier van beveiliging is dus noodzakelijk. Een fiets die aan een hek, boom of parkeermeter is vastgemaakt, is een veel sneller doelwit dan een fiets die met een goed slot is vastgemaakt aan een goed fietsenrek. Het grootste diefstalrisico is voor fietsen die niet op slot staan of ergens achteraf. Als mensen de gelegenheid hebben om hun fiets veilig te kunnen stallen bij hun plek van aankomst, zullen ze het een veiliger idee vinden.

Fietsen plezierig maken

Goed aangelegde fietspaden zijn prettig om te gebruiken. Maar ook aanverwante zaken, zoals een park waar een bank of prullenbak beschikbaar is spelen hier een belangrijke rol. Een toegankelijk en openbaar netwerk van fietspaden en goede stallingen helpen het fietsen prettig en ontspannen te maken. De potentiële nieuwe fietser kan namelijk gefrustreerd raken als de enige goede fietsenstalling een lange wandeling van zijn of haar bestemming verwijderd is. Dat is voor niemand aanlokkelijk. Een goed beveiligd fietsenrek dicht bij de bestemming (dus niet alleen geplaatst op transportknooppunten) zorgt voor een gemakkelijke ervaring. En daardoor wordt het fietsen voor veel mensen een stuk interessanter en een reëlere optie.

Elektrische step 25 km per uur

0
elektrische step 25 km per uur

Als je niet meer wilt lopen maar ook niet meer wilt fietsen en je bent nog geen achttien, kan je gaan voor een elektrische step 25 km per uur. Deze steppen zijn erg handig wanneer je zo snel mogelijk op het werk wilt zijn en niet zo lang wilt fietsen of lopen in de kou. In Nederland hebben we hier namelijk regelmatig mee te maken. Wanneer je een step wilt kopen, is het van belang dat je goed kijkt naar de regels. Een volledige elektrische step is namelijk verboden in Nederland. Je kunt het wel gebruiken op eigen erf maar het is niet mogelijk om de step te gebruiken op de wegen. Dit is namelijk erg gevaarlijk. Wanneer je een elektrische step haalt waarbij je nog moet steppen, is het wel mogelijk in Nederland. Je mag hier dan ook mee op de weg alleen is het niet de bedoeling dat je de step koopt voor kleine kinderen bijvoorbeeld. 

elektrische step 25 km per uur

De veiligheid is van groot belang

Een elektrische step is erg handig wanneer je bijvoorbeeld zo snel mogelijk ergens moet zijn. Daarnaast is een step ook handig mee te nemen omdat je hem in elkaar kunt vouwen. Blijf wel even voorzichtig met een step. Je kan goed vallen waardoor het niet handig is om zonder een hoofdbeschermer te rijden. Wanneer je een ongeval maakt kan je hoofd namelijk flink beschadigen en dit wil je natuurlijk voorkomen lijkt het. Als je een elektrische step koopt, denk dan ook aan de veiligheids spullen die je nodig hebt om jezelf goed veilig te houden.

Café racer kopen?

0

Een café racer is een sportieve motor voor de echte doe- het zelvers. De motor is in de jaren ’50 ontstaan waarbij motorliefhebbers standaardmotoren ombouwden tot sportmotoren. Kenmerken van een café racer zijn een éénpersoonszadel, een kleinere tank en een omhoogstaande (sport)uitlaat. De naam café racers stamt af van de jaren ’50 waarin de motoren vooral gebruikt werden om van café naar café te racen. Hierbij werden hoge snelheden behaald, vaak boven de 160 km per uur. Vandaag de dag is een café racer niet per se om hoge snelheden te behalen, maar juist ook voor de unieke uitstraling van de motor. Deze onderscheidt zich van andere motoren en is daardoor een klasse an sich.

BMW k75 bij caferacerwebshop

Bij caferacerwebshop kan je terecht voor verschillende onderdelen voor een café racer. Zo kan je zelf aan de slag om je motor helemaal naar wens aan te passen. Een andere uitlaat geeft je café racer een heel ander geluid. Of wanneer je graag een passagier op een motortocht mee wil nemen, kan je een tweepersoons zit bevestigen. Ook voor tweedehands motoren kan je op de website terecht. Een BMW k75 bij caferacerwebshop is een geliefde motor onder veel eigenaren. Deze motoren zijn gemaakt om lang mee te gaan, waardoor je er zonder problemen meerdere tonnen kilometers mee kan rijden! Dit maakt dit type een geschikte café racer waar je lang plezier van zult hebben. Op de website kan je ook terecht voor andere bekende merken en modellen café racers. Zo is er iets te vinden voor elke persoonlijke voorkeur en prijsklasse.

Nieuwe knipperlichten nodig?

Bij wet ben je verplicht vier werkende knipperlichten te hebben. Alleen motoren waarvoor de eerste tenaamstelling van voor 1997 is, hoeven dit niet te hebben. Ook zijn er wettelijke eisen gesteld aan hoe ver de knipperlichten van elkaar vandaan moeten zitten. De knipperlichten aan de voorkant mogen 22 cm van elkaar vandaan geplaatst zijn, en aan de achterkant is dit 18 cm. Wanneer je knipperlichten bij www.caferacerwebshop.com gaat kopen, zijn er verschillende vormen en soorten licht waar je uit kunt kiezen. Voor een minimalistische uitstraling koop je knipperlichten die gemakkelijk weg te werken zijn. Deze kan je bijvoorbeeld in de spiegels verwerken, zodat je er bijna niets van ziet. Zo blijft jouw café racer één geheel en ziet er stijlvol uit.

Tweedehands BMW R100 online kopen

Op caferacerwebshop kan je dus niet alleen voor onderdelen terecht, maar ook voor tweedehands motoren. Dit platform is voor particulieren die zelf hun café racer willen verkopen. Zo hoef je dus niet zelf internet af te speuren op zoek naar café racers, maar vind jij direct wat je zoekt! Je kan gemakkelijk online een BMW R100 café racer kopen in verschillende prijsklassen. Deze café racer  heeft een hoog pk en CC wat zorgt voor een snel optrekvermogen en topsnelheid. Deze motor is een echte blikvanger, waarmee je veilig maar ook stijlvol de weg op gaat. Ook voor andere cafe racers kan je terecht bij caferacerwebshop. Dit is het platform voor cafe racer liefhebbers.

Hoe regel je internationaal transport naar Frankrijk?

0

Internationaal transport naar Frankrijk regelen is niet altijd even gemakkelijk. Je hebt hiervoor wel een vakkundig bedrijf nodig die weet welke rechten en plichten, maar vooral welke regeltjes er allemaal komen kijken bij het transport Frankrijk.

Bij zo een professioneel bedrijf zijn ze erin gespecialiseerd om de uiterste zorg te dragen voor alle goederen die internationaal getransporteerd moeten worden, of voor goederen die (tijdelijk) opgeslagen moeten worden. Zij verzorgen vaak het gehele transport van deur tot deur.

Internationaal transporteren naar Frankrijk

Met het internationaal verschepen van goederen naar bijvoorbeeld Frankrijk, komt een hoop kijken. Deze bedrijven rijden vaak dagelijks heen en weer tussen Frankrijk en Nederland. Zij zijn op de hoogte van alle regels en wetten, zodat het transport altijd vlekkeloos verloopt. Zo kan het voorkomen dat een vrachtwagen bepaalde binnensteden bijvoorbeeld niet mag betreden. Als je een vakkundig bedrijf hebt ingeschakeld heb je ook te maken met professionele chauffeurs die de regels kennen en zorgen voor zorgeloos transport!

transport Frankrijk

Internationaal transport naar Frankrijk met TransCargo.nl

Het is van uiterst belang dat de goederen die je wil transporteren, op het juiste moment, volledig en ook nog heel, op plaats van bestemming aankomen. Bij TransCargo.nl gaan ze uit van optimale snelheid zodat de ontvanger binnen 24 tot 72 uur de goederen in ontvangst kan nemen. Doordat zij constant in contact staan met hun personeel, kunnen ze precies laten weten hoe laat ze aankomen, maar kunnen ze ook waarschuwen als er onverhoopt sprake is van vertraging. Voor transport naar Frankrijk is Transcargo.nl dus een goede keuze.

Recente artikelen