Home Blog

Makkelijk je motor laten inkopen

0

De tijd is aangebroken. Je wilt je motor heel graag verkopen. Je kunt nu wel langs veel verschillende dealers gaan en een hele zoektocht beginnen naar de perfecte dealer voor jouw motor. Dit zal wel heel veel tijd in beslag gaan nemen. In plaats daarvan kan je ook een dealer zoeken bij ikwilvanmijnmotoraf.nl. Hier krijg je persoonlijke hulp, wordt alles heel eenvoudig afgehandeld, wat natuurlijk in jouw voordeel is en je hoeft je deur niet uit om een dealer te zoeken. Er zijn nog veel meer redenen waarom het verstandig is om je motor bij dit bedrijf te laten inkopen.

De juiste dealer kiezen

Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl zijn meer dan 800 dealers aangesloten. Een deel van deze dealers willen jouw motor inkopen. De dealers kunnen ook aar elke provincie komen, wat makkelijk is voor jou. Je hoeft alleen de motor aan te melden bij het bedrijf en de dealers komen hem bij jou thuis ophalen. Deze dealers zijn ook allemaal gecontroleerd op hun werkervaring en hoe ze te werk gaan. Ook hebben alle dealers bij het bedrijf een RDW-erkenning als vereiste. Ze zijn 100% betrouwbaar, dus het is ook heel veilig. Zo kun je zelf een dealer uitkiezen, waar jij je het fijnst bij voelt.

Gratis en heel snel

Mocht je nou hele dagen op de werkvloer staan, heb je een groot gezin, veel huishouden, ben je niet vaak thuis, etc. Geen zorgen! Het aanmelden van de motor duurt tien minuutjes, dus het is snel geregeld. Binnen vier dagen hoor je wat de beste prijs is, kun je akkoord gaan en kunnen de dealers je motor inkopen. Het proces van het begin tot het eind duurt twee weken. Dit is ideaal voor iemand in de business of een drukke huisvrouw.
Het is helemaal gratis om je motor te verkopen via deze website. Dus het is snel en gratis. Perfect!

De voordelen van het gebruik van een expediteur

Expediteurs bieden een aantal voordelen aan bedrijven die goederen importeren of exporteren. Door gebruik te maken van de diensten van een expediteur kunnen bedrijven tijd en geld besparen, en ervoor zorgen dat hun zendingen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Bovendien kunnen expediteurs bedrijven helpen om aan de internationale scheepvaartregels te voldoen.

Wat zijn expediteurs en wat doen ze

Expediteurs zijn tussenpersonen tussen importeurs en exporteurs. Zij houden zich bezig met de internationale luchtvracht transport van goederen en verlenen diensten als douaneafhandeling en vervoer.

Door gebruik te maken van de diensten van een expediteur kunnen bedrijven tijd en geld besparen. Expediteurs kunnen bedrijven helpen te voldoen aan de internationale transportvoorschriften.

De voordelen van het gebruik van een expediteur

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het inschakelen van een expediteur. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

1. Tijdsbesparing – Een expediteur kan bedrijven tijd besparen door de logistiek van het internationaal verzenden van goederen af te handelen. Dit omvat het regelen van het vervoer van de vracht naar de luchthaven, de haven of het treinstation, en het door de douane loodsen ervan.

2. Kostenbesparingen – Expediteurs kunnen bedrijven helpen geld te besparen op internationale verzendkosten. Zij doen dit door te onderhandelen over lagere tarieven met transportbedrijven en door betere deals te sluiten bij de inklaring.

3. Gemoedsrust – Door een expediteur in te schakelen kunnen bedrijven er zeker van zijn dat hun zendingen veilig en op tijd op hun bestemming zullen aankomen. Dit komt omdat expediteurs een uitgebreide kennis hebben.

Hoe vind je een goede expediteur

Bij het zoeken naar een expediteur is het belangrijk de volgende factoren in overweging te nemen:

1. Ervaring – De expediteur moet ruime ervaring hebben in de scheepvaartindustrie en weten hoe hij door het complexe douaneproces moet navigeren.

2. Tarieven – De expediteur moet concurrerende tarieven hanteren en bereid zijn te onderhandelen over kortingen voor grote zendingen. De tarieven per vliegveld kunnen wel variëren zo kan een expediteur in Rotterdam goedkoper zijn dan een expediteur in Amsterdam.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een motorhelm?

0

Als je een motorhelm koopt  maak je niet alleen een keuze voor het soort helm, maar ook welke gadgets je bij je helm wilt. Je kunt kiezen voor een heel simpel pot model helm met open vizier, maar ook voor een helm met pinlock en ingebouwde geluidsinstallatie om te communiceren. Er is van alles mogelijk. Wij zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje zodat je zelf kunt kiezen wat voor jou belangrijk is bij de aanschaf van een helm. We beginnen met de voor- en nadelen van de verschillende soorten helmen en geven uitleg over alle toeters en bellen die je kunt toevoegen.

Verschillende soorten motorhelm

Er zijn drie typen helm: de open helm, de systeemhelm en de integraalhelm. De open helm is de meest simpele helm en heeft een open vizier. Handig als je een bril draagt, maar hou rekening met opspattende steentjes en vliegende insecten. De helm beschermt vooral je schedel. De systeemhelm is een helm die als je het voorstuk openklapt verandert in een open helm. Hij heeft de vrijheid van een integraalhelm en de veiligheid van een systeemhelm. Hij is redelijk zwaar en opengeklapt voldoet ie niet altijd aan de veiligheidseisen. De Integraalhelm is de meest veilige helm omdat je hele hoofd beschermd is. Doordat de motorhelm volledig gesloten is geeft ie weinig ruis. 

Pinlock ja of nee?

Als je motorhelm helemaal gesloten is dan kun je last krijgen van een beslagen vizier. Dat is natuurlijk niet handig en ook niet veilig. Met de ingebouwde ventilatie red je het vaak niet bij nat weer en een hoge vochtgraad in de zomer. Een pinlock is dan de oplossing. Het een insert die ervoor zorgt dat je dubbele beglazing hebt. Niet elke helm is voorbereid op een pinlock. Dus let hierop als je dat wilt. Sommige helmen leveren er standaard een pinlock bij.

RAD – Topmerken voor Bodemprijzen

Motorhelm communicatie

Vind je het fijn om naar muziek te luisteren onderweg? Of wil je lekker bellen of je navigatie horen? Dan heb je een communicatieset nodig bij je helm. Let hierop bij de keuze van je helm. Niet alle helmen zijn voorbereid op het inpluggen van een communicatieset. In dat geval kun je communicatie aan de buitenkant van je helm monteren, maar dat is minder mooi.

Tot slot

Als je een motorhelm gaat kopen en je hebt een bril, let dan ook even op. Veel helmen zijn groot genoeg zodat je je bril gewoon kunt ophouden. Maar dat geldt niet voor elke helm. Neem dus je bril mee als je gaat passen. Ben je gevoelig voor wind en geluid? Een dichte helm zorgt voor minder geluid en dat je minder wind voelt. Het type rijder dat je bent bepaalt ook mede de helm die je kiest. Als je af en toe een ritje maakt bij mooi weer is een open helm vaak prima. Zit je elke dag op de weg dan is een helm die meer comfort en bescherming biedt prettiger. 

Waarom ervoor kiezen om te gaan wielrennen

0

In Nederland zijn we ze heel erg veel wielrenners. Je ziet ze vaak in het verkeer deelnemen. Sommige wielrenners zijn heel vervelend in het verkeer, maar andere wielrenners houden wel rekening met andere weggebruikers. Een ding hebben ze gemeen: Ze houden allemaal van wielrennen. Maar waarom zouden zij ervoor gekozen hebben om te beginnen met wielrennen?

Wielrennen als een sport

Veel mensen in Nederland kiezen toch vaker voor een sport zoals voetbal of hockey, maar wielrennen is ook populair. De basis van wielrennen ligt natuurlijk bij fietsen, wat veel van ons vaak al dagelijks doen. Het is dus geen moeilijke sport om op te pakken. Ook zorgt wielrennen voor minder belasting en blessures, waardoor het een aantrekkelijke sport is voor blessuregevoelige mensen. Ook fiets je op hoge snelheden, dus er is genoeg spanning en adrenaline te vinden in deze sport. Een racefiets kopen is wel vaak een grote aankoop. Gelukkig is de markt voor tweedehands fietsen erg groot. Je racefiets verkopen is dus heel gemakkelijk. Dus zo makkelijk, als je je racefiets hebt verkocht, is je racefiets verkopen weer. Het is dus geen moeilijke sport om in te komen en er weer uit te gaan, als het toch niks voor je blijkt te zijn.

Wielrennen als een hobby

Er zijn ook genoeg wielrenners, die het wielrennen zelf niet als een sport zien, maar juist alleen maar als een hobby. Het klopt natuurlijk dat wielrennen een bewegingsactiviteit is, maar voor velen blijft het een hobby. Wielrennen doe je namelijk vaak in een groep. Dit betekent dat wielrennen voor sommige een sociale activiteit is. Ook kan je je racefiets als een vervoersmiddel zien. Het is niet ongebruikelijk om grote afstanden af te leggen op de fiets. Zo kan je door heel Nederland of zelfs het buitenland toeren op de racefiets. Hierdoor zie je nog leuke cafés of andere bezienswaardigheden. Voor sommige is het buiten de beweging, die je door wielrennen krijgt, dus ook vooral een hobby.

Wat zijn de voordelen van private lease?

0

Private lease is een lease optie voor particulieren. De afnemer betaalt een maandbedrag aan de leasemaatschappij en krijgt er een auto voor terug. De leasemaatschappij blijft de hele afnameperiode de eigenaar van de auto. Het maandbedrag bevat onder andere de kosten van de verzekeringen. Soms is er de optie om na het leasecontract de auto te kopen voor de restwaarde. Vooraf moet je je goed verdiepen in waar je een auto gaat leasen. Een auto leasen kan bij Auto Leasen autoleasecenter zij bieden verschillende vormen van lease aan, ook private lease.

Kosten

Met private lease heb je duidelijk inzichtelijk wat je per maand kwijt bent aan je auto. Van te voren wordt er een maandbedrag afgesproken. Hier zitten alle kosten van de auto bij inbegrepen. De enige onvoorziene kosten waar je zelf voor moet opdraaien is de benzine kosten. Hier heb je natuurlijk zelf invloed op. Weet je dat je veel moet rijden die maand dan kan je daar rekening mee houden. Een Auto Leasen bij autoleasecenter kan dus een goede optie zijn wanneer je niet veel spaargeld hebt maar wel een vast maandinkomen.

In het leasecontract staat een aantal kilometers wat je mag rijden met de leaseauto. Als je meer kilometers rijdt dan in het contract staat aangegeven moet je aan het einde van je leasecontract bijbetalen.

Eigenaar

De leaseauto is in bruikleen. Je betaalt een maandelijks bedrag om de auto te leasen van de leasemaatschappij. De leasemaatschappij blijft de eigenaar van de auto. Ondanks dat je niet de officiële eigenaar bent van de auto, zijn de kosten van de schade gedeeltelijk voor jou. Dit is geregeld via een eigen risico wat de huurder heeft. Wanneer je schade rijdt moet je dit eigen risico betalen. Daarnaast kan er bij een nieuw leasecontract gekeken worden naar je vorige lease. Wanneer je schade hebt gereden in een vorig leasecontract kan dit van invloed zijn op het nieuwe leasecontract. Het maandelijkse bedrag kan hierdoor oplopen. 

Comfortabel toeren doe je op een elektrische driewieler scooter

0

Als je op comfortabele wijze wilt kunnen reizen, dan moet het niet zo zijn dat je bijvoorbeeld heel hard moet trappen om je vervoersmiddel vooruit te krijgen. Een gewone fiets is wat dat betreft niet heel comfortabel. Een e-bike is dan ook een stuk comfortabeler, want met een e bike hoef je geen inspanning te leveren. Je moet wel trappen om de elektrische motor als het ware te laten werken, maar je levert zelf geen kracht om de trappen te laten bewegen. Het is dan alsof je in de meest licht versnelling heel zachtjes trapt en toch flink snelheid maakt alsof je in de meest zware versnelling zit. Maar een e-bike is niet het meest comfortabele vervoersmiddel. Wat geldt als comfortabel is overigens ook heel contextgevoelig en dus kan een vervoersmiddel het ene moment ideaal zijn en het andere moment juist niet. Een auto is comfortabel op de snelweg, maar heel onhandig in een drukke binnenstad. Een fiets is heerlijk op een zonnige zomerdag, maar het minst fijne vervoersmiddel op een natte, winderige en koude dag. Een elektrische driewieler scooter van Fast & Furious kan op bepaalde momenten ook een heel fijn vervoersmiddel zijn. Dankzij de drie wielen van de elektrische driewieler scooter is het meteen een comfortabeler vervoersmiddel dan de editie met twee wielen. Je kunt immers overal stil staan en lekker langzaam rijden zonder dat je meteen het risico loopt dat je met scooter en al omvalt. Een scooter maakt uiteraard meer snelheid dan een fiets. Ook wat dat betreft kan een elektrische driewieler scooter de moeite waard zijn. Een nadeel van de fiets, zowel elektrisch als gewoon, is dat je altijd last kunt hebben van het neerslag. Ook dat probleem kun je met een elektrische driewieler scooter mitigeren. Je hebt namelijk ook scooters met een overkapping. Daardoor zit je een stuk droger. Soms zijn de zijkanten dan ook nog afgesloten waardoor je op een elektrische driewieler scooter helemaal droog kunt overkomen. Dat is dan ook ideaal als je geen auto hebt of bijvoorbeeld veel in de drukke stad rondrijdt. Of een elektrische driewieler scooter ook echt iets voor jou is, dat hangt uiteraard af van je eigen voorkeuren. Als je inderdaad veel in de stad rijdt of geen auto hebt of niet met de fiets wil, dan kan een elektrische driewieler scooter zeker een goede optie zijn. Je kunt de verschillende scooters ter oriëntatie alvast bekijken op de site van fastfuriousscooters.nl

Bestel een elektrische driewieler scooter bij Fast & Furious 

Mocht je op zoek zijn naar een elektrische driewieler scooter, dan kun je zoals gezegd terecht op de site van fastfuriousscooters.nl. Niet alleen kun je hier de scooters bekijken ter oriëntatie, maar je kunt de scooter van je keuze ook meteen bestellen. Dat kun je online regelen. De bezorgers van Fast & Furious komen dan met de elektrische scooter bij je langs en zorgen er ook voor dat alles helemaal in orde is voordat ze weer vertrekken. 

Kijk snel op de site voor meer informatie

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website. Hier vind je ook meer informatie over andere vervoersmiddelen zoals: 

  • E-bikes
  • Scooters met twee wielen
  • Brommobielen 

Waar moet je aan denken als je een vrachtwagen wilt verkopen?

0
truck verkopen

Vrachtwagens zijn erg handig als het gaat om het vervoeren van spullen. Als je gaat verhuizen is het hoogstwaarschijnlijk dat je een vrachtwagen huurt of leent. Truck verkopen? Wat is nou de beste manier om te hanteren en waar moet je allemaal aan denken bij de verkoop van je eigen truck?

Truck verkopen

Als je je truck wilt verkopen zit er maar 1 ding op. Raadpleeg een persoon die er verstand van heeft. Als je zelf geen verstand hebt van vrachtwagens, kom je niet ver met je verkooppraatje. Bij het verkopen van je truck moet je er bijvoorbeeld goed om denken dat je kan vertellen hoeveel kilo het maximaal mag vervoeren. Stel je voor dat iemand de vrachtwagen te zwaar belaadt en er daardoor een ongeluk ontstaat. Dat wil je niet op je geweten hebben.

truck verkopen

Waar moet je aan denken

Bij het verkopen van je truck wordt er meestal gevraagd naar de kilometerstand van de truck en of er ooit problemen zijn geweest. Daarnaast moet je, zoals eerder genoemd, aangeven hoeveel kilo de vrachtwagen maximaal mag vervoeren. Dat hangt natuurlijk af van de grootte van de vrachtwagen en de sterkte van de draagveren van de truck. Ook is het belangrijk dat de kwaliteit van de banden nog goed in orde zijn. Dit is erg belangrijk. Is de kwaliteit niet goed? Dan is er een vergrootte kans op een klapband of ongeluk. En zoals elke vrachtwagenchauffeur weet: een ongeluk zit in een kleine (dode) hoek.

Deal sluiten

Heb je een koper gevonden en alles besproken wat nodig was. Wil hij of zij de truck dan nog steeds kopen, dan eindigt een deal altijd met een prijsovereenkomst. Hoeveel vindt je de truck waard? Belangrijker nog, wat is de truck daadwerkelijk waard. De koper zal hoogstwaarschijnlijk een bod doen. Is het te laag? Dan kom jij met een tegenbod dat iets hoger ligt. Zo kom je tot een prijsovereenkomst en is de koper blij en jij blij!

Wie is de specialist op het gebied van autoschade herstel in Hengelo?

0

Ik heb al 2 jaar mijn rijbewijs, ik heb mijn rijbewijs gehaald toen ik 18 jaar was. Ik vind zelf dat ik aardig goed rijd en veilig, ik heb ook nooit een ongeluk gehad, veroorzaakt of schade gehad aan mijn auto. Tot gisteren, ik was op de snelweg en er gebeurde iets verderop. Ik weet nog steeds niet wat er precies gebeurde maar daardoor was er een kettingbotsing en klapte 6 auto’s tegen elkaar aan en jammer genoeg was ik daar ook bij betrokken. Ik ben er erg van geschrokken want dit was de eerste keer dat zoiets bij mij gebeurde. Mijn auto heeft nu veel autoschade waardoor ik er nu niet mee kan rijden, dus ik ging opzoek op internet naar waar je autoschade herstel in Hengelo kan worden gedaan plus waar je een auto voor in de tussen tijd kan gebruiken want die heb ik zeker nodig voor werk. Ik kwam op de website autoschadenijland.nl terecht, dit is in Hengelo dus dat komt ook goed uit. Hier regelen ze autoschade herstel in Hengelo dus als u schade heeft aan uw auto bent u bij het goede adres. Ze werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, dus hun vakmensen zetten de schade eerst op de foto voor de verzekeringmaatschappij of expertisebureau. Daarna wordt uw auto ingepland en krijgt u als u dat wilt een vervangend auto. Ze werken aan de autoschade herstel in Hengelo en indien nodig bestellen ze auto-onderdelen erbij. Wanneer alle schade is opgelost wordt uw auto nog grondig gereinigd van binnen en van buiten, en krijgt u een Fowca garantiebewijs dit betekent dat u recht heeft op 7 jaar garantie op het werk wat hun hebben gedaan aan uw auto. Wanneer de autoschade herstel in Hengelo helemaal gedaan is door dit bedrijf en is uw auto weer de oude. Ze doen ook autoschade herstel in Hengelo maar dan kleinere reparaties zoals de bumper en ruitenreparatie. Het voordeel van als u uw autoschade herstel in Hengelo doet dat uw eigenrisico als u die heeft gedeeltelijk vervalt, waardoor zoveel mogelijk uit uw handen wordt genomen. Ik heb contact met ze opgenomen en ga zsm mijn autoschade herstel in Hengelo doen.

Voor autoschade herstel in Hengelo bent u hier aan het goede adres

Er staat duidelijk beschreven wat ze doen en wat de voordelen zijn als u uw autoschaden laat maken bij dit bedrijf. De voordelen zijn dus dat veel uit uw handen genomen wordt, u recht heeft op een leen auto en 7 jaar garantie heeft aan alles wat hun aan uw auto hebben gedaan. Ze zitten in Nijland, Borne, Deurningen en Oldenzaal. Er is ook tabblad met daarop de samenwerkingsverbanden waarmee ze werken.

Bekijk ook eens de website

Ik ben blij dat ik een website heb gevonden waar ik mijn autoschaden kan laten repareren en ook een leen auto erbij heb gekregen voor de tussen tijd dus ik raad u de website aan omdat:

  • U 7 jaar garantie heeft
  • U recht heeft op een leen auto voor de tussen tijd
  • Uw auto netjes gerepareerd wordt

Wilt u meer lezen over dit bedrijf bezoek dan de website. Het adres is autoschadenijland.nl.

Nieuwe kentekenplaat bestellen?

0
kentekenplaat bestellen

Het kan zijn dat je het advies hebt gekregen, je moet een nieuwe kentekenplaat bestellen. Dit kan zijn omdat de ene niet goed leesbaar is, hij is ernstig beschadigd, er is een een gestolen of wat anders? Het kan iedereen overkomen, maar je bent er wel zelf verantwoordelijk voor dat je voor en achter bent voorzien van een kentekenplaat. Je mag anders in Nederland de weg niet op, doe je het toch dan heb jij het risico om een boete te krijgen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, dus zorg dat je het in de gaten houdt en wanneer nodig actie gaat ondernemen. Veiligheid is belangrijk en daarom moet je zorgen dat alles duidelijk is. 

kentekenplaat bestellen

Benodigdheden kentekenplaat bestellen

Als je kiest voor een kentekenplaat bestellen, dan zal dat noodzakelijk zijn. Je moet dan naar een goede fabrikant die ook erkend is! Je moet dan een geldig legitimatiebewijs meenemen en je moet aan kunnen tonen dat het voertuig van jou is. Dit kan met een papieren kentekenbewijs of met een kentekencard. Op deze manier kunnen zij zien dat de auto bijvoorbeeld van jou is en dan kan de nieuwe plaat aan worden gevraagd. Als je dit hebt gedaan dan kun je weer snel en veilig de weg op. De plaat zal voorzien worden van een duplicaatcode en controleer je platen af en toe om te zien of alles in orde is!

Op zoek naar transport voor jouw webwinkel? Er zijn diverse mogelijkheden!

0

Toen je een aantal jaren geleden bedacht om een webshop te beginnen in het verkopen van kleding had je waarschijnlijk niet gedacht dat de markt zo zou groeien. Mooi, natuurlijk want je bedrijf maakt waarschijnlijk goede winst en je krijgt veel orders binnen. Dat ging toch beter dan verwacht!

Maar toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De exponentiële groei van je bedrijf kan natuurlijk een aantal problemen met zich mee brengen. Wellicht het grootste probleem is de distributie voor winkels. Distributie voor winkels is zo’n probleem voor webshops omdat je waarschijnlijk niet beschikt over een fysieke winkel of opslagplaats. Doordat het lastig is je producten op te slaan, kun je minder inkopen en dus minder en trager leveren. Dit is niet wat je wil, want zo loop je omzet mis. 

Je webshop logistiek moet dus beter geregeld worden, maar hoe doe je dat. Er zijn een aantal opties om je webshop logistiek te verbeteren. In dit korte artikel vertellen we je er even over.

De mogelijkheden

De eerste optie is voor jou nu de meest voor de hand liggende maar ook zeker de minst goede. Je begon je webshop misschien gewoon vanuit huis, dus waarom maak je je huis dan ook niet gewoon het centrum van je webshop logistiek. Wat doe je dan? Nou, je laat gewoon alle producten van de fabrikant bij je thuis leveren en vanuit daar stuur je ze zelf door naar de klant. Een dergelijke distribute voor winkels is alleen niet echt nuttig omdat je zo de mogelijkheid om uit te breiden niet overkomt.

Je kan er ook voor kiezen om je distributie direct via de fabrikant te laten lopen. Dat wil zeggen dat als je een order binnen krijgt, jij gewoon de fabrikant vraagt deze te maken en te leveren. Zo voorkom je een middle-man. Echter, zullen maar weinig fabrikant deze optie aanbieden. Daarnaast is het ook niet altijd vanzelfsprekend dat een fabrikant goed levert.

De beste optie is wat ons betreft dan ook om een specialist in de distributie van winkels in te schakelen. Dergelijke bedrijven bieden vaak grote pakhuizen waar jij je producten kan opslaan en waardoor je dus kan groeien. Ook bezorgen zij via professionele bezorgers. Je gaat zo dus voor kwaliteit.

Recente artikelen