Sinds ik mijn ramen in tinten Leiden heb laten tinten, is het een stuk koeler in de auto. Iedereen weet bijna wel, dat wanneer het in Nederland warm is, het ook echt warm is. Vaak doe je dan de ramen van je auto los, of zet je de airco aan. Maar als je dan uit moet stappen krijg je vaak nog een dreun na. De overgang naar de koelte in de wagen is een heel groot verschil met de temperatuur buiten. Omdat wij met de auto naar Spanje gaan en het daar vaak nog warmer is, wilde ik graag een oplossing hebben om zo koel mogelijk te kunnen rijden.  ramen tinten Leiden

Top service

Bij Style M. kreeg ik al snel antwoord op mij vraag. Je moet je ramen tinten in Leiden.  Hierdoor heeft de zon geen kans om in de auto te schijnen en hierdoor blijft het een stuk koeler. Natuurlijk heeft deze folie nog meer voordelen, zoals:

  • Zonwerend
  • Warmtewerend
  • UV-werend
  • Veiligheid verhogend

Het verschil is duidelijk te merken en ben ik zeer tevreden over mijn geblindeerde ruiten. Je hebt hier zelf  garantie op, 5 jaar op de folie en een en half jaar voor de montage. Ook komen zij op locatie de folie aanbrengen, dat noem ik nu nog eens service.