Onlangs heb ik mijn schade laten repareren bij Autoschade Direkt. Hier kun je terecht wanneer je autoschade in Rotterdam, Schiedam of Vlaardingen hebt. De werkplaats is namelijk gevestigd in Poeldijk en daardoor goed bereikbaar vanuit verschillende plaatsen. Je kunt je schade direct online indienen via de website en ontvangt dan een vrijblijvende offerte die is gebaseerd op jouw schade!

Autoschade RotterdamAutoschade in Rotterdam snel opgelost!

Autoschade is natuurlijk enorm vervelend en ik weet hier alles van. Onlangs had ik namelijk schade aan mijn gloednieuwe auto. Iemand anders was tijdens het parkeren tegen mijn auto aangereden. Enorm vervelend natuurlijk maar gelukkig kon het dankzij dit autobedrijf allemaal snel opgelost worden. Ik ben hier direct langsgegaan en op basis van mijn schade hebben ze een kostenplaatje gemaakt. De prijs viel mij enorm mee en ik heb hier meteen akkoord op gegeven. Vervolgens gingen ze aan de slag. Ze zijn erin geslaagd om mijn bumper uit te deuken en hebben spot repair toegepast. Hij ziet er weer als nieuw uit!

Persoonlijke service

Je wilt autoschade natuurlijk zo snel mogelijk laten maken en dan is het fijn om op een betrouwbaar bedrijf te kunnen rekenen. Zelf heb ik erg goede ervaringen met Autoschade Direkt. Dit is een kleinschalig bedrijf en ze bieden nog echt een persoonlijke service waarbij jouw wensen centraal staan. Ze pakken zelfs de afwikkeling met de verzekering op als je daar om vraagt. Ook kunnen ze autoschade in Rotterdam snel en vakkundig herstellen dankzij ervaren monteurs. Ze hebben ook een rijk uitgeruste werkplaats waardoor ze auto’s van ieder merk kunnen repareren.

Autoschade in RotterdamKortom, een complete service en een uitgebreide dienstverlening. Dat kun je verwachten bij Autoschade Direkt! Zelf ben ik erg tevreden over dit bedrijf en ik kan iedereen met autoschade aanraden om hier in Rotterdam langs te gaan. Zij kunnen nagenoeg ieder soort autoschade snel en vakkundig herstellen.