Het slopen van je sloopauto kan alleen bij een door RDW erkend demontagebedrijf worden uitgevoerd. Na afspraak kan je auto worden afgehaald door het sloopbedrijf. Wat je dan mee moet nemen is het complete kentekenbewijs of kentekencard met de tenaamstellingscode. Je kan als je je auto naar de sloop brengt er nog een beetje geld voor terug verdienen. In de praktijk krijg je voor oude auto’s vaak een vergoeding die afhankelijk is van het gewicht. De vergoeding zal in de meeste gevallen variëren van € 50,- tot soms wel € 250,-, maar kan soms ook oplopen tot honderden euro’s. Dit ligt er natuurlijk maar net aan hoeveel je auto nog waard was. 

sloopauto

Sloopbedrijf Corverkammen

Is uw auto zwaar beschadigd, afgekeurd voor de APK, of in uw ogen rijp voor de sloop? U kunt hier nog steeds geld aan verdienen. Bij Cor Verkammen bent u aan het juiste adres voor de inkoop van uw sloopauto Onze medewerkers kunnen op elk gewenst tijdstip de sloopauto ophalen, of u brengt deze zelf naar onze autosloperij. Wij zorgen voor de demontage van uw kapotte auto, waarna we diverse auto onderdelen van uw sloopauto weer in kunnen zetten voor reparaties. Uw sloopauto verkopen levert daarom ook vaak een leuk bedrag op. Bent u benieuwd of u uw kapotte auto nog aan ons kunt verkopen, en welke regels wij hebben omtrent ophalen bij onze autosloperij Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Voordelen: 

  • Je bent bijna altijd binnen 24 uur van je auto af. Je hoeft alleen maar een afspraak te maken en dan komen ze je auto zo ophalen.
  • Gratis ophalen van sloopauto’s. Is je auto helemaal kapot? dan gaat hij naar de sloop. WIj ons bedrijf halen wij de auto gratis op bij jouw adres in Nederland.