Zomer en winter heb je goede bescherming nodig tijdens het motorrijden, een motorjas is speciaal gemaakt om er veilig mee de weg op te kunnen. De jas beschermt je tegen weer en wind, maar ook als je onverhoopt ten val komt. Niet voor niets is een jas voor de op motor gemaakt van slijtvast materiaal, beschermende protectoren geven extra veiligheid. Een jas kun je kopen in een leren uitvoering of van textiel, het is een persoonlijke keuze wat je prettig vind om te dragen tijdens het rijden.

motorjas

Kies voor wat jij belangrijk vindt

Niet iedereen heeft dezelfde eisen bij het kopen van een motorjas, misschien heb je wel een bepaald merk waar je favoriet van bent. Op voordeelhelemen.nl kun je een selectie maken met de handige filter, hierin kun je aangeven wat je belangrijk vind of de voorkeur heeft. Rijd je in zomer en winter op de motor, is het geen overbodige luxe om bijvoorbeeld een waterdichte jas voor op de motor te hebben. In de webshop vind je verschillende soorten waterdichte jassen voor op de motor.

motorjas

Modern voor in de zomer

In de zomer is een motorjas vaak erg warm om te dragen, maar wist je dat je tegenwoordig hoodies hebt die je op de motor kunt dragen? Ze zien eruit als een normale vest of trui, maar bieden je wel de bescherming die je nodig hebt. De hoodie is uitgevoerd met extra bescherming bij kritieke plaatsen als de ellebogen en de schouders. Net zoals een jas is ook deze trui vervaardigt van slijtvast materiaal, in de zomer heb je erg veel plezier ervan in plaats van een te warme jas.