Als je met het vliegtuig gaat, dan is dat vaak vanaf Schiphol. Er zijn wel andere luchthavens in de buurt maar met name vluchten buiten Europa gaan vaak vanaf Schiphol. Je kunt daar met de auto heen en je auto achterlaten, maar je kunt er ook voor kiezen om een taxi Arnhem Schiphol te pakken. Nu denk je misschien: dat is toch helemaal niet handig? Maar voor sommigen is het juist een stuk handiger dan met de eigen auto gaan.

Taxi Arnhem Schiphol

Een taxi pakken

Allereerst heeft een taxi pakken een hoop voordelen. Je hoeft namelijk niet te betalen om je auto daar achter te laten. Dat kost geld per dag. Hoe langer je dus weg bent, hoe gunstiger het wordt om een taxi te pakken in plaats van je eigen auto. Het is een goed idee om de prijzen even te vergelijken, maar vaak is een taxi pakken vanaf een week parkeren al goedkoper. De taxi brengt je bovendien precies waar je moet zijn: de vertrekhal. Als je met de eigen auto gaat dan moet je nog vanaf het parkeerterrein naar de vertrekhal en dat is een behoorlijk eind. Het is daarom goed om een taxi te pakken als je zo min mogelijk wil lopen. 

De prijzen

De rit van Arnhem naar Schiphol is vaak minimaal een uur. In de spits kan dit iets langer zijn. Best een eind dus. Wat de prijs van een taxi dan is? Dat verschilt, maar meestal krijg je een mooiere prijs als je een beetje van te voren je auto boekt. Laat ook gelijk weten of je een auto of een busje nodig hebt. Het kan namelijk zo zijn dat je met een busje goedkoper uit bent omdat je bijvoorbeeld met veel mensen bent. Een taxi is vaak vanaf ongeveer 80 euro te boeken.