Wil je de omgeving op een comfortabele manier kunnen verkennen? Kies voor het huren van een e-shopper! Dit elektrische vervoermiddel is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Onder meer bij teamuitjes en bijvoorbeeld uitjes met de familie is het huren hiervan interessant. Het vervoermiddel kan gebruikt worden door iedereen die 16 jaar of ouder is en een brommercertificaat of rijbewijs bezit. Doordat je zelf weinig hoeft te bewegen, kan het vervoermiddel ook gebruikt worden door mensen die minder goed ter been zijn. Het maakt de e-shopper al snel aantrekkelijker dan het huren van een fiets!  

Route uitstippelen voor de e-shopper 

e-shopper

Verhuurders van de e-shopper raden aan om een ronde van maximaal 50 kilometer af te leggen op dit vervoermiddel. De e-shopper kan maximaal 25 kilometer per uur. Inclusief een aantal pauzes, zal je hierdoor al snel een paar uur onderweg zijn!  Een leuk uitje voor het hele team. Doordat de maximumsnelheid niet boven de 25 kilometer per uur uitkomt, is het dragen van een helm niet verplicht. Dit maakt het gebruik van de e-shopper des te comfortabeler. Ook is de kans op ongelukken relatief klein op deze snelheid.  

e-shopper

Verhuurders van de e-shopper door heel Nederland 

Het huren van een e-shopper kan op een groot aantal plekken in Nederland. De groeiende populariteit van de e-shopper maakt dat het sterk is aan te raden om het vervoermiddel ruim voor je uitje te reserveren. Het voorkomt dat er onvoldoende e-shoppers beschikbaar zijn op het moment dat je deze wilt gaan gebruiken! In welk gebied wil jij deze e-shoppers gebruiken?