Als het gaat om aangepast vervoer heb je heel veel mogelijkheden. Je kunt niet alleen auto’s huren, maar ook bussen en taxi’s. Er zijn allerlei soorten aangepast vervoer die autoritten voor jou makkelijker kunnen maken. Niet alleen wanneer je zelf rolstoelgebruiker bent, maar ook wanneer je rolstoelgebruikers vervoert. Met Freedom Auto Aanpassingen ontdek je wat al je mogelijkheden zijn. Je kunt kiezen voor een aangepaste auto, een aangepaste bus of taxi, maar ook voor auto’s en bussen met handige extra’s. Je kunt hierbij denken aan bussen met een rolstoellift of takellift. Zo wordt het vervoeren van rolstoelen en scootmobielen nog makkelijker.

Freedom

Zelf rijden of laten rijden?

Zit je in een rolstoel en wil je graag zelf rijden? Ook dan kun je bij Freedom Auto Aanpassingen terecht voor verschillende oplossingen. Met de hulp van een adviseur kun je diverse opties overwegen. Wil je een auto uitproberen? Vraag dan vrijblijvend een proefrit aan! Je kunt daarnaast ook kiezen uit diverse merken en types. Wil je een of meerdere rolstoelgebruikers vervoeren? Als het gaat om ruimte in de auto heb je genoeg keus. Het vinden van goed aangepast vervoer is met Freedom Auto Aanpassingen dus altijd mogelijk.

Je bekijkt alle rolstoelauto occassions op de website van Freedom Auto Aanpassingen.

Het doel van Freedom Auto Aanpassingen is het verbeteren van de mobiliteit van rolstoelgebruikers. Of het nu gaat om het kopen van aangepast vervoer of het tijdelijk huren hiervan: je hebt tal van mogelijkheden. Kies voor wat het beste aansluit bij jouw situatie en begin direct met profiteren.