be rijbewijs

Sinds een korte tijd heb ik mijn rijbewijs be gehaald. Dit wilde ik al een langere tijd wilde, maar nooit is het ervan gekomen. Wij gaan heel erg graag met onze caravan op vakantie en daarvoor is dit vooral erg handig. Voorheen kon namelijk alleen mijn vriend rijden en moesten wij dan een overnachting erbij nemen op de helft van de route, want hij kan natuurlijk niet 12 uur achter elkaar rijden. Nu kunnen wij elkaar gewoon afwisselen en zijn wij er al in 1 dag in plaats van de gewoonlijke twee dagen. Een vriend van mij had mij een tip gegeven over welke rijschool ik moest kiezen, want zijn zoon had hier kort geleden gelest voor zijn scooter. Hij had hele goede ervaringen daar gehad en de prijzen waren net iets lager dan bij andere aanbieders.

Heel erg fijn

be rijbewijs

Een maand daarna ben ik begonnen met mijn be rijbewijs bij Wesseldijk. Dit is het advies wat ik toen had gekregen en dat heb ik opgevolgd. De instructeurs zijn ongelofelijk aardig en leggen mij duidelijk uit wat ik moet doen. Het was fijn dat er werd begonnen met de theorie, want hierdoor had ik een beter beeld van wat ik moest gaan doen hierna. Hopelijk haal ik het examen in 1 keer, maar daar ga ik vooralsnog wel vooruit. Mocht jij hier ook interesse in hebben, neem dan zeker een kijkje op de website voor meer informatie over alles wat zij jou te bieden hebben. Als je nog vragen hebt, kun jij ook gemakkelijk contact opnemen.