Wat ben ik blij met de mogelijkheid om door middel van spotrepair, kleine beschadigingen te kunnen laten repareren. Schade aan een auto is nooit leuk en helemaal niet als jijzelf diegene bent die dit veroorzaakt heeft. Mijn man was voor een paar weken naar het buitenland op zakenreis en had mij op het hart gedrukt om zuinig met zijn auto te doen. Het liefste wilde hij dat ik er niet in ging rijden, maar dat zal net een beetje te ver gaan. Zelf heb ik een klein koekblikje en deze is net genoeg om in de stad boodschappen te doen. Grote afstanden zal deze niet overleven en daarvoor pak ik dan de wagen van mijn man.  spotrepair

Oeps,….

Alsof de duvel ermee speelt, echt vreselijk. Vorige week was het zo mooi weer in het weekend en dat had mij doen besluiten om er een dagje op uit te gaan. Samen met een paar goede vriendinnen wilden wij er een dagje op uit trekken, waar naartoe dat maakte niet uit. Net toen ik de straat uit wilde rijden, zag ik een paaltje over het hoofd. Een flinke deuk was het gevolg.

Gelukkig kon ik de volgende dag al bij WB Autoschade terecht en hebben zij door middel van spotrepair, deze deuk kunnen herstellen.