Waarschijnlijk heb jij de Dolly bakfiets al wel eens zien rijden. Alleen heb jij nooit geweten dat het zo heet. Deze fiets is zeer wendbaar en lichtgewicht in gebruik. Bovendien is hij ook nog eens verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten.

Het prettige wat ikzelf van deze fiets vind is dat ik de kinderen hiermee eenvoudig kan vervoeren. Zo heb je onder andere:

  • Felle verlichting
  • Krachtige 450 Wh Accu
  • Anti-Lek buitenbanden

Natuurlijk is er nog meer luxe te vinden met deze fietsen. Hiervoor raad ik je aan om op de website van Dolly-bakfiets.nl te kijken. Daar heb je alle mogelijkheden en kun jij direct jouw bestelling plaatsen. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kun jij bij dit bedrijf jouw bestelling plaatsen. Zij zullen alles op alles zetten om het zo snel mogelijk bij jou te leveren. Wat ik persoonlijk erg prettig vind is het feit dat de onderhoud voor de fiets gewoon bij jou thuis gedaan kan worden.

Mijn eigen stoere Dolly bakfiets!

Normaal gesproken maak ik mijzelf wendbaar met de stadsfiets. Op zich gaat dat wel redelijk goed hoor, alleen niet wanneer je kinderen hebt. Wij hebben twee dochters en om deze dames alleen op de fiets te zetten is behoorlijk lastig. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om online te gaan zoeken naar een exemplaar wat mij kan helpen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik op de Dolly uit. Wat een onwijs leuke en robuuste fiets om te hebben!