Met spoed uw auto bekleden? Dan bent u bij ons het goede adres. Wij zijn namelijk een erkend auto bekleed bedrijf gevestigd in Brabant.

Wij auto bekleden zijn een gespecialiseerd bedrijf in het bekleden van producten zoals: auto’s, boten, scooters, meubels en caravans. Ook voor het renoveren van een bedrijf bent u bij ons welkom. Onze bedrijf bestaat een professionele medewerkers die hiervoor een opleiding hebben gevolgd.

De hoezen voor onze producten maken wij zelf dus het niet kant en klaar. U mag namelijk zelf kiezen wat voor model u wilt u kunt ook kleuren samenvoegen en zelf een speciaal model kiezen, maar we hebben ook een standaard model waar u uit kunt kiezen.

Onze hoezen komen uit een Italiaanse fabriek waar ze alleen leren hoezen maken en leveren aan bedrijf zoals auto bekleden. Wij garanderen u dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en wij geven u een garantie van 12 maanden.

Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat wij onze klanten tevreden stellen en wij een goede service leveren. Wij zorgen er vooral voor dat de buitenkant van het product zijn originaliteit behoud en alleen het interieur vernieuwen. Onze medewerkers zijn meer dan 27 jaar ervaren als stoffeerders en leveren gegarandeerd vakwerk. Met een ruime keuzen van materiaal en design.

Informatie

Voor meer vragen over het bekleden van uw auto, boot, scooter, meubels of caravans kunt u contact met ons opnemen via onze website. Voor overige vragen kunt u ons telefonisch contact met ons nemen.