Toen ik 18 was heb ik een auto gekocht. Wellicht kent u het gevoel nog wel dat u uw eerste auto had gekocht. Er ging voor mij een hele wereld open. Letterlijk en figuurlijk. Mijn eerste auto heeft mij namelijk naar Griekenland gereden en weer terug. Ik heb vele kilometers met mijn eerste auto gereden, en er dus ook wel een band mee opgebouwd. Toen ik op kamers ging om te studeren was ik genoodzaakt wegens financiële redenen mijn auto te verkopen. Omdat ik mijn auto graag in de familie hield heb ik mijn auto destijds aan mijn moeder verkocht. Mijn moeder had namelijk nog geen auto tot haar beschikking en op deze manier hebben we de auto binnen onze familie gehouden. Ook zij heeft er jarenlang plezier van gehad en vele veilige kilometers gereden. De jaren verstreken en de onderhoudsbeurten werden steeds duurder. Uiteindelijk moest de auto voor de APK en was het kostenplaatje erg hoog. Omdat mijn moeder er laat achter was gekomen dat de auto voor de APK moest, hadden wij niet veel tijd om de reparaties uit te voeren die nodig waren om de auto door de APK te krijgen. Uiteindelijk is de APK verlopen en moest de auto met pijn in mijn hart geschorst worden. Even was het idee nog om de auto op te knappen maar dit is er uiteindelijk niet meer van gekomen. De pijnlijke conclusie werd duidelijk: mijn trots was een sloopauto geworden, en het werd tijd om de sloopauto te verkopen. Omdat ik het zelf in de hand wilde hebben om mijn sloopauto te verkopen heb ik deze eerst op het internet aangeboden. Het idee dat ik er bij had was dat er wellicht nog een liefhebber voor bestond die voor zijn gevoel niet een sloopauto kocht, maar een juweeltje. Echter bleek ook dat niet het geval te zijn. Ik kreeg de auto niet verkocht en daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar bedrijven waar ik mijn sloopauto aan kon verkopen.

Een sloopauto verkopen op afstand

Ik heb verschillende websites bekeken waarop aangegeven werd dat het mogelijk is om een sloopauto te verkopen. Op al deze verschillende websites stond inderdaad dat het mogelijk was om een sloopauto te verkopen, echter waren de voorwaarden van al deze websites verschillend. Zo kon ik op de ene website een sloopauto verkopen en moest ik deze zelf aanleveren, mijn voorkeur had het om een sloopauto te verkopen op afstand. op sloopautoverkopen.com zag ik in de voorwaarden dat het mogelijk was om een auto op te laten halen. Dit leek mij een beter idee, aangezien ik niet in de buurt woon van mijn moeder en ik de sloopauto niet zelf weg kon brengen. Ik heb via sloopautoverkopen.com mijn sloopauto kunnen verkopen zonder dat ik daar zelf bij was. Ik heb hen de opdracht gegeven om de sloopauto bij mijn moeder op te halen en er werd toen ook nog een nette prijs voor betaald. Op deze manier heb ik via deze website heel eenvoudig en snel mijn sloopauto kunnen verkopen.

Sloopauto van de hand doen? 


Wilt u uw sloopauto ook verkopen met veel gemak? Gaat u dan eens:


  • Naar sloopautoverkopen.com
  • Bekijken welke goede voorwaarden het bedrijf biedt om uw sloopauto te verkopen
  • Een email sturen met daarin de vraag of het mogelijk is om uw sloopauto te verkopen aan dit bedrijf

Ik hoop dat u net als mij een goede ervaring zult hebben met dit bedrijf.
Lees meer…