Al een hele tijd was ik aan het denken aan een tweedehands auto kopen Roermond. Mijn man en ik zijn nu in het bezit van één voertuig. Dit was voor ons eerst ook genoeg, want ik ook alles doen met mijn fiets. Alleen nu ik zwanger ben, wordt dit voor mij allemaal te zwaar. Om de boodschappen en andere dingen met een wagen te doen is veel makkelijker. Daarnaast is het ook gunstiger als onze kleine dochter of zoon geboren is. Zo zijn wij gaan kijken naar een autobedrijf waar een leuke wagen voor mij te vinden is.

Auto kopen Roermond

Auto kopen Roermond

Wij zijn meerdere bedrijven binnengelopen, maar de service bij Autobedrijf Seitz vonden wij heel erg goed. Daar stond ook een leuk wagen voor mij bij in de showroom. Voordat ik de wagen mee mocht nemen, kreeg deze is nog een inspectie en een grote schoonmaakbeurt. Ik ben echt zeer tevreden met dit bedrijf. Ook kunnen ondernemers hier terecht om een bolide te leasen. Steeds vaker nemen ondernemers deze stap, omdat het erg makkelijk is. Iedere maand krijgen zij een factuur met het maandtarief. In dit maandtarief zit de onderhoud en reparatie bij in. Wil jij ook een auto kopen Roermond? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf.