De tijd is aangebroken. Je wilt je motor heel graag verkopen. Je kunt nu wel langs veel verschillende dealers gaan en een hele zoektocht beginnen naar de perfecte dealer voor jouw motor. Dit zal wel heel veel tijd in beslag gaan nemen. In plaats daarvan kan je ook een dealer zoeken bij ikwilvanmijnmotoraf.nl. Hier krijg je persoonlijke hulp, wordt alles heel eenvoudig afgehandeld, wat natuurlijk in jouw voordeel is en je hoeft je deur niet uit om een dealer te zoeken. Er zijn nog veel meer redenen waarom het verstandig is om je motor bij dit bedrijf te laten inkopen.

De juiste dealer kiezen

Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl zijn meer dan 800 dealers aangesloten. Een deel van deze dealers willen jouw motor inkopen. De dealers kunnen ook aar elke provincie komen, wat makkelijk is voor jou. Je hoeft alleen de motor aan te melden bij het bedrijf en de dealers komen hem bij jou thuis ophalen. Deze dealers zijn ook allemaal gecontroleerd op hun werkervaring en hoe ze te werk gaan. Ook hebben alle dealers bij het bedrijf een RDW-erkenning als vereiste. Ze zijn 100% betrouwbaar, dus het is ook heel veilig. Zo kun je zelf een dealer uitkiezen, waar jij je het fijnst bij voelt.

Gratis en heel snel

Mocht je nou hele dagen op de werkvloer staan, heb je een groot gezin, veel huishouden, ben je niet vaak thuis, etc. Geen zorgen! Het aanmelden van de motor duurt tien minuutjes, dus het is snel geregeld. Binnen vier dagen hoor je wat de beste prijs is, kun je akkoord gaan en kunnen de dealers je motor inkopen. Het proces van het begin tot het eind duurt twee weken. Dit is ideaal voor iemand in de business of een drukke huisvrouw.
Het is helemaal gratis om je motor te verkopen via deze website. Dus het is snel en gratis. Perfect!