Kies een rijschool die bij je past

Een rijbewijs is altijd handig om te hebben. Zo kun je zelf ergens naartoe zonder dat je daarvoor afhankelijk bent van een ander of van het openbaar vervoer. Voor rijlessen ga je naar een goede rijschool die bij jou past.


Neem contact op voor meer informatie

Als je in de nabijheid van Eindhoven woont kun je eens een kijkje nemen op de website van Rijschool Dekker. Dit is de oudste rijschool van ons land en zij hebben een enorme ervaring op het gebied van rijlessen. Je vindt reeds informatie over de mogelijke rijlessen en voor welk vervoermiddel je een bepaald rijbewijs kunt halen op de website maar als je graag meer wilt weten neem je het beste eerst even contact op met de rijschool. Dit doe je door ze te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen dat je op hun website vindt.


Compleet pakket of losse lessen?

Omdat rijlessen niet goedkoop zijn wil je natuurlijk graag weten wat het je gaat kosten om een rijbewijs te halen. Je kunt vaak kiezen voor een compleet pakket waarin het examen en de theorie zijn inbegrepen maar voor sommige mensen zijn losse lessen beter geschikt. De rijschool kan je hierin adviseren zodat jij de juiste keuze maakt.


Schrijf je in voor de infomiddag

Wil je graag weten wat voor sfeer er op de rijschool aanwezig is en hoe de lessen zijn en door wie deze gegeven worden? Dan is het zeker aan te raden je aan te melden voor een speciale infomiddag. Op een dergelijke middag maak je kennis met de rijschool en de mensen die er werken. Zo proef je van de sfeer en kun je voor jezelf bepalen of deze rijschool en manier van werken bij jou past. Ook krijg je een gratis proefles om te proberen of het wat voor je is.