Een café racer is een sportieve motor voor de echte doe- het zelvers. De motor is in de jaren ’50 ontstaan waarbij motorliefhebbers standaardmotoren ombouwden tot sportmotoren. Kenmerken van een café racer zijn een éénpersoonszadel, een kleinere tank en een omhoogstaande (sport)uitlaat. De naam café racers stamt af van de jaren ’50 waarin de motoren vooral gebruikt werden om van café naar café te racen. Hierbij werden hoge snelheden behaald, vaak boven de 160 km per uur. Vandaag de dag is een café racer niet per se om hoge snelheden te behalen, maar juist ook voor de unieke uitstraling van de motor. Deze onderscheidt zich van andere motoren en is daardoor een klasse an sich.

BMW k75 bij caferacerwebshop

Bij caferacerwebshop kan je terecht voor verschillende onderdelen voor een café racer. Zo kan je zelf aan de slag om je motor helemaal naar wens aan te passen. Een andere uitlaat geeft je café racer een heel ander geluid. Of wanneer je graag een passagier op een motortocht mee wil nemen, kan je een tweepersoons zit bevestigen. Ook voor tweedehands motoren kan je op de website terecht. Een BMW k75 bij caferacerwebshop is een geliefde motor onder veel eigenaren. Deze motoren zijn gemaakt om lang mee te gaan, waardoor je er zonder problemen meerdere tonnen kilometers mee kan rijden! Dit maakt dit type een geschikte café racer waar je lang plezier van zult hebben. Op de website kan je ook terecht voor andere bekende merken en modellen café racers. Zo is er iets te vinden voor elke persoonlijke voorkeur en prijsklasse.

Nieuwe knipperlichten nodig?

Bij wet ben je verplicht vier werkende knipperlichten te hebben. Alleen motoren waarvoor de eerste tenaamstelling van voor 1997 is, hoeven dit niet te hebben. Ook zijn er wettelijke eisen gesteld aan hoe ver de knipperlichten van elkaar vandaan moeten zitten. De knipperlichten aan de voorkant mogen 22 cm van elkaar vandaan geplaatst zijn, en aan de achterkant is dit 18 cm. Wanneer je knipperlichten bij www.caferacerwebshop.com gaat kopen, zijn er verschillende vormen en soorten licht waar je uit kunt kiezen. Voor een minimalistische uitstraling koop je knipperlichten die gemakkelijk weg te werken zijn. Deze kan je bijvoorbeeld in de spiegels verwerken, zodat je er bijna niets van ziet. Zo blijft jouw café racer één geheel en ziet er stijlvol uit.

Tweedehands BMW R100 online kopen

Op caferacerwebshop kan je dus niet alleen voor onderdelen terecht, maar ook voor tweedehands motoren. Dit platform is voor particulieren die zelf hun café racer willen verkopen. Zo hoef je dus niet zelf internet af te speuren op zoek naar café racers, maar vind jij direct wat je zoekt! Je kan gemakkelijk online een BMW R100 café racer kopen in verschillende prijsklassen. Deze café racer  heeft een hoog pk en CC wat zorgt voor een snel optrekvermogen en topsnelheid. Deze motor is een echte blikvanger, waarmee je veilig maar ook stijlvol de weg op gaat. Ook voor andere cafe racers kan je terecht bij caferacerwebshop. Dit is het platform voor cafe racer liefhebbers.