Wil jij jouw autoruiten laten tinten, dan ben je bij Tintacar aan het juiste adres. Deze klus kan je natuurlijk zelf doen. Je gaat naar de winkel en koopt een rol zwarte folie, wel eentje die speciaal voor de ramen is gemaakt. Deze mag niet te donker zijn, maar voor de richtlijnen hiervan moet je even op het internet kijken. Je kan natuurlijk ook naar een erkend bedrijf gaan die er verstand van heeft. Voor dit laatste heb ik gekozen, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Hiervoor hoef ik slechts een afspraak te maken en de rest wordt netjes en professioneel gedaan.  autoruiten tinten

Geweldig resultaat

Nadat ik een afspraak had gemaakt met Tintacar voor de autoruiten laten tinten, ben ik met mijn wagen hierheen gereden. Behalve dat dit stoer staat, doe ik hoofdzakelijk voor de zon. Het is namelijk zo dat je er profijt van kan hebben. In de zomer blijft de hitte buiten en in de winter blijft het een stuk warmer in de auto. Ook is de inkijk een stuk minder en dit heeft alleen maar voordelen met mensen die verkeerde bedoelingen hebben. Zo bescherm je jouw bezittingen en kan je er veel plezier van hebben. Ook interesse, bel dan naar 06 – 234 11 687.