Hoe vaker je gebruik maakt van je auto, motor of scooter, hoe groter de kans dat deze een beschadiging oploopt. Dit kan een schoonheidskrasje zijn in de lak, maar ook een zware beschadiging waardoor doorrijden met deze schade voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Wat voor schade je dan ook hebt, bij A.A.S. Schadeherstel kun je terecht om deze schade te kunnen herstellen. A.A.S. Schadeherstel is gespecialiseerd in alle soorten schadeherstel die je op je motorische voertuigen kunt hebben. Je kunt hier altijd uitgaan van kwaliteit en service en waar dan ook in Nederland je je begeeft.

Overal de beste service

A.A.S. Schadeherstel heeft 87 vestigingen verspreid door heel het land. Of je nu in de Randstand, de Achterhoek, de polder, Friesland of Brabant woont, er is altijd wel een garage van A.A.S. Schadeherstel in de buurt te vinden. En in elk van deze vestigingen krijg je dezelfde service met evenveel expertise. Hierbij kun je denken aan alle veelvoorkomende schades die je kunt krijgen aan je voertuig. Van een sterretje in je ruit tot een beschadigde uitlaatpijp en zelfs voor scheuren in de muur van je caravan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hier terecht als particulier, maar als ondernemer kun je ook je zakenauto, je bestelbus en zelfs je vrachtwagen laten herstellen.

Maak nu een afspraak

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per bij A.A.S. Schadeherstel terecht voor jouw reparatie. Je maakt een afspraak eenvoudig via de website en wordt uiterlijk de volgende dag bericht over wanneer je langs kunt komen. Je kunt ook bellen om direct een afspraak te maken. wat je dan ook doet, je weet zeker dat wanneer je bij A.A.S. Schadeherstel je voertuig laat repareren, dat deze er dan zo goed mogelijk uit komt zodat deze er weer als nieuw uitziet.