Autobedrijf Jan Wuts kan je goed helpen met jouw mooiste Toyota in Venlo. Dit bedrijf is een erkende reparateur van dit merk en hier gebruiken zij alleen maar originele onderdelen. Tevens zorgen zij ervoor dat een eventuele reparatie geen gevolgen heeft voor de garantie die nog op de wagen aanwezig is.  Mocht het zo zijn dat jij je vierwieler weg moet brengen voor onderhoud dan heb je altijd een leenauto ter beschikking. Zelfs voor een reparatie aan een bedrijfswagen is er een leenwagen of een leenfiets gratis ter beschikking.  Altijd handig omdat je op deze manier nooit zonder vervoer hoeft te zitten.  Toyota Venlo

Snel en vakkundig

Mijn zoektocht naar een nieuwe Toyota in Venlo is geëindigd, bij een goede dealer heb ik deze kunnen kopen. Echter laat ik deze wagen alleen maar bij Autobedrijf Jan Wuts in onderhoud zijn.  Bij deze garage kom ik al jaren en ik weet als geen ander dat zij hun vak verstaan. Voordeel is dat de eventuele garantie die je bij aankoop heb gekregen niet verloren gaat, daar zorgen de medewerkers wel voor. 

Deze garage is zeker een zeer betrouwbaar adres voor alle reparaties, maar ook voor andere diensten die op hun website te lezen zijn.  Ook is het makkelijk om hier online een afspraak te maken.