Bij Autobedrijf Hoogeveen is het mogelijk om een leuke wagen te kopen. Hier is een groot assortiment aanwezig waaruit een keuze gemaakt kan worden. Zeer mooie occasions zijn hier te vinden. Alle wagens die hier te koop staan zijn natuurlijk eerst goed nagekeken.

Maar niet alleen een auto kopen, daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Ook voor een onderhoud, een servicebeurt en zelfs voor de jaarlijkse APK keuring ben je hier zeker aan het juiste adres. Wanneer je op zoek bent naar een leuke wagen is het mogelijk om online al een keuze te kunnen maken. Op hun website staan genoeg modellen waarmee je een proefrit kan plannen.

Bij Autobedrijf Hoogeveen staat de service hoog in het vaandel

Wanneer ik op zoek was naar een garage die goed te vertrouwen is ben ik hier bij deze garage terecht gekomen. Wat was begonnen als een éénmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf. Behalve de geweldige service en occasions die je hier kan vinden is het ook mogelijk om zomerbanden, winterbanden of zelfs een nieuwe accu te kopen. Ook kunnen zij bemiddelen in de verkoop van jouw eigen auto. Al met al een bedrijf waar je terecht kan voor een uitstekende service en divers diensten die zij kunnen leveren.

Onlangs moest ik mijn wagen laten keuren. Daarom heb ik bij dit bedrijf een afspraak gemaakt. Gelukkig is er niets bijzonders gevonden en kan ik er weer een poosje mee rijden.