Wij willen een fietsenrek kopen, maar verder hadden wij nog idee hoe deze eruit moestfietsenrek kopen zien. Vroeger had je van die standaard modellen, waar je snel een fiets in kon plaatsen. tegenwoordig heb je hele, mooie bouwwerken om jouw tweewieler veilig in op te kunnen bergen. Voordeel is dat jouw fiets uit de regen staat en ook nog eens niet toegankelijk is voor onbevoegde mensen. Je kan deze modellen namelijk dicht maken en met een slot afsluiten.

Omdat wij nog niet heel veel informatie hadden gezien, wat betreft een stalling om de fietsen in te kunnen opbergen, zijn wij naar ProVelo gegaan. Dit bedrijf heeft als missie om fietsen veilig op te bergen en hebben daar de nodige uitvindingen al voor gemaakt. Tevens hebben zij ook de mogelijkheden om mooie oplossingen op het gebied van laadpunten voor elektrische fietsen en kleine voertuigen te bieden.

Wij gaan een mooie mooie fietsenrek kopen, met oplaadpunt

fietsenrek kopenOmdat wij van plan waren om een fietsenrek te kopen, maar geen idee hadden wat de mogelijkheden hiervan waren, hebben wij een afspraak gemaakt. Deze afspraak was bij ProVelo, een bedrijf die de mogelijkheden maakt om fietsen zo goed mogelijk op te bergen. Zodra je op hun site gaat kijken, zie je al verschillende voorbeelden voorbij komen. Zo is er een fietstrommel, waarin jouw tweewieler helemaal afgesloten kan staan. Deze box, de Velo-Boxx is een afsluitbare fietsenberging waar 2 tot 5 fietsen in worden opgeborgen.

Ben jij geen liefhebber van metaal in jouw tuin, dan bestaat de mogelijkheid om een houten berging te kopen. Tevens kan jij ook afwijkende maten doorgeven, mochten de standaard modellen niet de juiste maten hebben. Nadat wij een afspraak hebben gehad bij dit bedrijf hebben wij een mooie fietsenberging gekocht. Het is een metalen trommel geworden met een aansluiting voor onze twee elektrische fietsen.