Een tijd ben ik op zoek naar een betaalbare prijs tweedehands auto. Helaas heb ik genoeg voorbij zien komen, alleen waren het geen wagens waar ikzelf in wilde rijden. De ene was nog lelijker dan de andere. Toen ik op de website van Beilauto terecht kwam. Hier stonden al vele mooie modellen op, waar ik mijzelf wel in zag zitten.  Meteen een afspraak gemaakt om een keer langs te komen, want hier wilde ik wel meer van zien. 

Achteraf had ik spijt dat ik niet eerder bij dit bedrijf terecht was gekomen. Hier stonden zoveel leuke occasions en tegen zeer aantrekkelijke prijzen.  prijs tweedehands auto

Een zeer aantrekkelijke prijs tweedehands auto

Nog nooit ben ik zo goed geholpen bij een garage. De medewerker was uiterst vriendelijk en heeft mij goed geholpen met het bekijken van een wagen. Bij binnenkomst in deze garage werd ik al hartelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie kon ik vertellen naar waar ik op zoek was. Vooral de prijsklassen en type wagen waren zeer belangrijk. Meteen kreeg ik al te horen dat er 4 vierwielers in de garage stonden, die aan mijn verwachtingen voldeden. Twee van deze heb ik door middel van een proefrit getest en uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt.