Wanneer je op een zeer professionele manier je rijbewijs wilt halen dan moet je eens op de site van Autorijschool Nieuwegein kijken. Hier kan je het slagingspercentage lezen en ook kan je de verschillende verhalen van de cursisten lezen en wat zij van hun lessen vonden. Ook bestaat er de mogelijkheid om je theorie examen hier te halen. Door middel van hun  eigen lesmethode oefenen zij alle vragen met je en leren zij je handige ezelsbruggetjes. Door de intensieve benadering begrijp je stof ook echt. Inderdaad ik was meteen geslaagd voor de theorie, nu de praktijk nog.

Autorijschool Nieuwegein
Autorijschool Nieuwegein

Zeer leerzame lessen

Nadat ik een afspraak had gemaakt bij de autorijschool in Nieuwegein, kreeg ik eerst een proefles en maakte ik al kennis met mijn rij-instructeur. Na deze eerste les kon de instructeur ongeveer inschatten hoeveel lessen ik nodig zal hebben om te kunnen slagen voor mijn rijbewijs. 

Online kan je zien wat de tarieven zijn voor de lessen. Zo heb je verschillende pakketten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Volgens mijn instructeur was een pakket met 20 rijlessen inclusief praktijkexamen voor mij geschikt. Mocht dit niet lukken dan kan ik altijd nog wat extra uren bijkopen. Gelukkig heb ik geen extra uren bij hoeven kopen en heb ik inmiddels mij rijbewijs in mijn pocket.