auto bekleding reinigerIk heb hele goede ervaringen met deze auto bekleding reiniger en ik kan hem dan ook iedereen aanraden. Hier was ik naar op zoek gegaan nadat mijn zoontje een ijsje had gegeten en dat niet zo soepel was gegaan. Het ging ook nog om een chocoladesmaak, dus jij kunt je wel voorstellen wat voor vlekken dat geeft. In eerste instantie was ik een beetje boos, maar hij kan er natuurlijk ook niet veel aan doen. Uiteindelijk is het mijn schuld dat ik hem dit hier heb laten opeten. Gelukkig kwam een goede vriend van mij met de tip om eens bij Brilliant Detailing te kijken. Hij had hier hele goede ervaringen en wist bijna zeker dat zij mij ook wel konden helpen.

Een flinke besparing

Hier had hij helemaal gelijk in, want deze auto bekleding reiniger is ongelofelijk goed. Alles ziet er weer helemaal uit als nieuw. Het is zelfs nog nooit zo schoon geweest, dus daar ben ik ongelofelijk blij mee. Het fijne is dat het niet eens heel erg duur was. Ik had verwacht dat de prijs een stuk hoger zou liggen, dus dat was een fijne meevaller. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, dan raad ik jou aan eens een kijkje te nemen op hun website voor meer informatie!