Ben je het ook zat om met je auto altijd maar vast te staan in het verkeer, met de e Chopper ben je hier voor eens en voor altijd vanaf. Met deze flitsende elektrische chopper, die verkrijgbaar is in twee modellen rijdt je lachend langs de auto’s op weg naar je bestemming. Voordeel is dat je lekker milieuvriendelijk bezig bent, en je kunt zonder helm de weg op. Voel de wind door je haren terwijl je geniet van een van de flitsende modellen om op te rijden, naar je werk of naar vrienden.

e Chopper

Ga je voor flitsend?

Bij het kiezen van een model van de e Chopper heb je de keuze uit twee modellen, ga je voor de standaard Regular Edition of kies je voor een flitsende kleur bij de Black Edition. Bij de laatste kun je namelijk zelf een flitsende kleur kiezen voor bepaalde onderdelen, val lekker op met Hot Pink of wordt altijd gezien met Cat Yellow. Zo zijn er een aantal mooie en opvallende kleuren waaruit je kunt kiezen, verder zijn de modellen identiek aan elkaar.

Milieuvriendelijk en spotgoedkoop

Wie denkt er tegenwoordig nu niet aan het milieu, met een e Chopper doe je dat in ieder geval wel, bijkomend voordeel is dat je ook nog eens zeer voordelig erop rijdt. De batterij is goed voor 70 kilometer rijplezier, op een normaal stopcontact kun je de accu weer opladen voor omgerekend slechts 10 cent. Goedkoper rijden is niet mogelijk, je kunt de accu eenvoudig in huis nemen en veilig thuis opladen.