Een vliegreis is voor veel mensen het begin van een vakantie. Daarmee is zo’n vlucht voor de meesten echt een moment om naar uit te kijken. Evenwel is het niet altijd een kleine opgave om op tijd op het vliegveld aan te komen. Vooral als je een vlucht hebt op een ongunstig tijdstip is dat het geval. Moet je binnenkort vanuit de stad Hoorn naar vliegveld Schiphol om een vlucht te halen? Neem dan de taxi in Hoorn en laat je bij Schiphol afzetten. Inderdaad, dat is wel iets duurder dan andere reisopties, maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Wat dat zoal is lees je in de volgende alinea’s.

Zo snel mogelijk op het vliegveld

Of je nu de trein pakt, de bus, de tram, de metro, de auto of een combinatie van die vervoermiddelen, je bent nagenoeg nooit zo snel op het vliegveld als wanneer je de taxi neemt. Een taxi haalt je namelijk thuis op en zet je bij de vertrekhal op Schiphol af. Sneller is simpelweg onmogelijk. 

Taxi’s rijden altijd

Taxi’s hebben als pluspunt dat je er altijd gebruik van kunt maken en dat je deze immer kunt boeken. Ook ’s nachts dus. Dat valt van veel openbaar vervoermiddelen niet te zeggen.

Taxi hoorn

Geen gedoe met bagage

Vooral als je met de bus of trein reist of een auto van een bescheiden omvang hebt kun je nogal eens gedoe hebben met bagage. In het openbaar vervoer is het vaak lastig om koffers te sjouwen, door de gangen te manoeuvreren en op te bergen, terwijl je in kleine auto’s misschien überhaupt te weinig bagageruimte hebt. Met een taxi heb je dit probleem zeker niet, die heeft altijd ruimschoots bagageruimte.

Comfort, rust en privacy

In een taxi heb je volop comfort, rust en privacy. Zo kom je ontspannen op het vliegveld aan en begin je dus lekker uitgerust aan je vakantie.