rijbewijs aanhangerWil jij ook jouw rijbewijs aanhanger halen, dan is dit artikel speciaal voor jou geschreven. Het is namelijk zo dat ik zelf bij twee verschillende rijscholen heb gelest en mijn ervaringen graag met jou wil delen. Toen ik begon, woonde ik nog in een andere stad dan ik nu woon. Halverwege mijn leerproces ben ik toen verhuisd en daardoor moest ik verplicht op zoek naar een nieuwe instructeur. Hierbij heb ik vooral gelet op de recensies die ik online kon vinden erover. Dit geeft namelijk in de meeste gevallen wel een goed beeld van hoe goed iemand in zijn werk is. Uiteindelijk ben ik hierbij uitkomen bij Osseforth. Daarover hoorde ik ook van vrienden hele goede verhalen en dat gaf mij veel vertrouwen in dit bedrijf. Tijdens het eerste gesprek wat ik met hen had over de telefoon, werden al mijn vragen heel uitgebreid beantwoord. Ik wist hierna precies waar ik aan toe was en kon niet wachten om te beginnen.

Haal hier jouw rijbewijs aanhanger

rijbewijs aanhanger

Inmiddels heb ik mijn rijbewijs voor een aanhanger gehaald en daar ben ik heel blij mee. Het ging een stuk sneller dan verwacht, want uiteindelijk heb ik nog maar 5 lessen hoeven volgen. Het examen bij het CBR ging ook beter dan ik van tevoren had ingeschat. Dit kwam denk ik voornamelijk doordat ik helemaal niet zenuwachtig was en hierdoor heel kalm heb gereden. De kosten vond ik achteraf erg schappelijk en dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Niemand wil teveel betalen of het gevoel hebben dat hij dat heeft gedaan. Mocht jij meer informatie willen over wat deze rijschool jou te bieden heeft, dan raad ik jou aan om eens een kijkje te nemen op hun website. Daar kun jij ook alle contactgegevens vinden en zien of zij een vestiging bij jou in de buurt hebben.