Ben je op zoek naar een Pega trailer? Dan ben je bij Ko Van den Berg aan het juiste adres. Ko van den Berg is namelijk voor zichzelf begonnen rond 1975 met het bouwen van boottrailers en aanhangwagen. In het assortiment van deze dealer zijn Pega trailers tevens ondenkbaar. Dit merk heeft namelijk vanuit de basis 3 verschillende productielijnen en produceren ook trailers voor de professionele watersport hierdoor voorzien zij de gehele watersportmarkt. 

Waarom kiezen voor Ko van den Berg? 

Ko van den Berg heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van aanhangwagens en boottrailers. Hierdoor weten zij precies wat goed is voor elke klant. Zij staan elke dag klaar voor een adviesgesprek op maat. Bij Ko van den Berg staat de service tevens op nummer 1. Zij zien elke mogelijkheid en zullen jou deze ook bieden. Door het goede onderhoud zal elke boottrailer of aanhangwagen veilig de weg op gaan. De servicemonteurs werken namelijk continu aan de aanhangers en boottrailers die toe zijn aan service en onderhoud. 

Hoge kwaliteitseisen van Pega

Het merk Pega heeft een zeer ruim aanbod aan trailers van verschillende kwaliteitseisen.  Door deze kwaliteitseisen en het ruime aanbod aan verschillende type boottrailers is het merk erg geliefd binnen watersportmarkt. Door de veel ervaring die zij in de loop van de jaren hebben opgedaan kunnen zij bijvoorbeeld een onveilige slijtage aan de lagers voorkomen door middel van RVS afdichting. Hierdoor zul je met een trailer van dit merk altijd veilig de weg opgaan.